icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La candidata d’Esquerra Republicana, Alba Vergés, es compromet a impulsar el tren ràpid a Barcelona si aconsegueix l’alcaldia d’Igualada

La número 1 dels republicans ho ha assegurat en una roda de premsa, acompanyada del conseller de Territori Juli Fernández. Ambdós han reivindicat la importància d’aquesta infraestructura que connectaria la capital de l’Anoia amb Barcelona en 50 minuts. Vergés ha recalcat la manca de compromís de l’actual govern de la ciutat amb aquest projecte que, segons els republicans, és clau per al futur d’Igualada.

L’alcaldable igualadina ha posat en valor la gran aliança territorial impulsada des d’Igualada amb els alcaldables d’Esquerra de les ciutats de Lleida, Mollerussa, Tàrrega, Cervera, Manresa i Martorell amb l’objectiu de reclamar a les administracions la inversió necessària per fer realitat l’eix ferroviari transversal.

Per la seva part, el conseller de Territori, Juli Fernández, ha assegurat que la Generalitat vol fer un sistema ferroviari integral per Catalunya i que estan disposats a assumir les responsabilitats que no prèn el govern espanyol.

tornar_radioIgualada