icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La capitana del Club Bàsquet Igualada, Carlota Carner, ocuparà un dels llocs capdavanters de la llista de Junts per Igualada

Així ho ha anunciat l’alcaldable de la formació, Marc Castells, aquest mateix dimarts a la tarda en roda de premsa. Segons Castells, Carner, que és advocada de professió i capitana del Club Bàsquet Igualada, encarna els valors del projecte polític de Junts per Igualada, per la seva vessant professional, per la seva trajectòria esportiva i també per la seva joventut, té 26 anys.

Per la seva part, Carlota Carner s’ha mostrat molt il·lusionada d’entrar a formar part del projecte de Junts per Igualada. Carner assegura que se sent molt vinculada a la seva ciutat i té ganes de fer coses per ella.

Marc Castells no ha concretat el lloc exacte que la capitana del Club Bàsquet Igualada ocuparà a la llista, però ha explicat que serà un dels llocs capdavanters. Així mateix, l’alcaldable de Junts per Igualada ha manifestat que hi haurà algunes baixes entre els actuals regidors, tot i que alguns continuaran anant a la llista ocupant llocs d’honor.

tornar_radioIgualada