icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La cavalcada de Reis d’Igualada es convertirà en la primera del món en tenir 4 reis i 1 reina

Igualada serà pionera mundial en tenir, el proper 5 de gener, una cavalcada dels Reis d’Orient amb 4 reis i una reina. D’aquesta manera, als tradicionals Melció, Gaspar i Baltasar, s’hi afegiran el Rei Lionel Andrés Messi, i la Reina Alexia Putellas. El millor jugador del món i la millor futbolista del planeta seran a Igualada el proper 5 de gener, i formaran part de la comitiva reial amb unes carrosses que han elaborat els alumnes de l’escola La Gaspar amb branques d’arbres reciclades.

En aquest sentit, els tres Reis de l’Orient ja han mostrat el seu desacord per la pèrdua, evident, de protagonisme. El sindicat de Reis i la patronal de cavalcades han anunciat accions conjuntes de protesta pel que consideren és una usurpació de les seves funcions. Així, pel dia 5 de gener, la Comissió Cavalcada de Reis d’Igualada ha anunciat que faran una vaga a la japonesa, i que per tant pensen triplicar els regals que rebran els nens i nenes d’Igualada, amb l’objectiu de minimitzar la presència del Rei Lionel i la Reina Alexia. En aquest punt, el president de la patronal de cavalcades ha explicat a Ràdio Igualada, que “vaig creuar-me pel carrer al Rei Lionel, i li vaig retreure que volgués el protagonisme de la nit de Reis a Igualada” Segons el president de la patronal Lionel li va respondre de males maneres amb un “¿Qué mirás bobo? Anda pa ja !”

A tot això, el Col·lectiu de nens i nenes d’Igualada de les tardes dels dimecres han demanat als tres Reis d’Orient que no s’oposin a la presència de Leo i Alexia, i afirmen que només obriran la porta de casa si qui truca és un d’ells dos.

Mentrestant, el col·lectiu de denúncia del Black Face a Igualada apunten en un comunicat que “ malgrat no van pintats, el rei Lionel no pot ser considerat rei perquè va haver de pagar una multa a hisenda, i la reina Alexia està lesionada i estant de baixa no pot treballar”. El col·lectiu afegeix que “és molt millor demanar la participació de la família reial espanyola que no defrauden a hisenda i no s’han lesionat mai caçant elefants”.

tornar_radioIgualada