icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La cavalcada de Reis d’Igualada es podrá seguir en directe per Internet

Un any més, la Cavalcada dels Reis d’Igualada es podrà seguir a través d’Internet, amb la transmissió de vídeo en streaming que oferirà el canal de Youtube de l’Ajuntament. Arrencarà a les 18:30h i durarà fins aproximadament les 21h. L’objectiu d’aquesta proposta és acostar la Festa dels Reis a tothom que no la pugui viure presencialment. S’hi podrà accedir a través dels webs www.igualada.cat i també per www.radioigualada.cat. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament d’Igualada que es porta a terme des de l’any 2013, amb el suport de la Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada.

Els espectadors veuran l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’edifici Cíclope i els seus parlaments,
l’inici de la Cavalcada i el pas de la comitiva per les rambles. També s’emetrà en directe l’entrada del Patge Faruk al Foment i la pujada dels patges a alguns balcons de la mateixa Rambla Sant Isidre. Aquest any, com a novetat, durant la retransmissió es faran connexions amb diverses famílies igualadines que actualment es troben vivint fora de la ciutat.

Per a dur a terme la transmissió, hi haurà un equip mòbil al Passeig, sis càmeres i un control de realització a la Rambla Sant Isidre. La narració i les entrevistes aniran a càrrec de Carles Pauné i Clara Paco, i, per part de la Comissió de Reis, Magí Marcé. La realització tècnica la faran els professionals de Global Production. La transmissió compta també amb el suport d’Iguana Comunicacions i el Casal Popular, El Foment.

tornar_radioIgualada