icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La cavalcada de Reis d’Igualada es podrà seguir un any més en streaming

Aquest divendres, 5 de gener, la Cavalcada dels Reis d’Igualada es podrà seguir novament a través d’Internet, gràcies a la transmissió de vídeo en streaming d’alta definició que oferirà el canal de Youtube de l’Ajuntament, a través del seu web www.igualada.cat.

La transmissió s’iniciarà a les 18.30h i s’allargarà fins aproximadament les 21h. L’objectiu de la proposta és acostar la Festa dels Reis a aquells que no la puguin viure en primera persona.

Els espectadors podran veure la visita dels patges a la gent gran de la Residència Pare Vilaseca, l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’antic Hospital del Passeig Verdaguer i els seus parlaments, l’inici de la Cavalcada i el pas de la comitiva per les rambles. També s’emetrà en directe l’arribada del Patge Faruk al Foment i l’entrada dels patges en alguns balcons de la mateixa Rambla Sant Isidre fent servir les seves escales de mà.

Per a dur a terme aquesta transmissió, hi haurà un equip mòbil a la residència i al Passeig Verdaguer, i cinc càmeres fixes i un control de realització a la Rambla Sant Isidre, tot plegat coordinat pels professionals de Global Production.

La narració i les entrevistes aniran a càrrec de Mireia Guilella i Carles Pauné i els comentaris especialitzats els aportarà el membre de la Comissió de Reis, Magí Marcé. L’espai per a ubicar-hi el control tècnic el cedeix per segon any el Casal Popular d’Igualada, el Foment.

Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat, amb el suport de la Comissió de la Cavalcada dels Reis d’Igualada que es realitza des de l’any 2013.

tornar_radioIgualada