icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La cavalcada de reis d’#Igualada estrena aquest any una zona tranquil·la pensada per qui vulgui gaudir de la festa en un entorn assossegat

La comissió de Reis ha incorporat aquest any com a novetat un espai tranquil pensat i habilitat per a totes aquelles persones amb hipersensibilitat sensorial, Trastorns de l’espectre autista, algun tipus de diversitat funcional, persones grans o qualsevol qui vulgui gaudir de la festa en un entorn tranquil. Aquesta zona tranquil·la estarà ubicada al Passeig Verdaguer, a tocar de l’estació de tren, i en ella es podrà gaudir de la cavalcada de reis amb plenitud però amb certes adaptacions per afavorir el benestar d’aquelles persones que ho necessitin. Així, per exemple, els camions i els jeeps no faran ús del clàxon quan passin per aquesta zona, els reis i els patges no llençaran caramels des de les carrosses i vehicles, les bandes de música adaptaran el volum de les actuacions i el públic haurà de mantenir un to de veu adequat.

Aquesta nova zona tranquil·la, propera a l’inici de la cavalcada per facilitar els temps d’espera dels usuaris, és un espai ampli dins el recorregut habitual on, en cas de necessitat, els usuaris podran allunyar-se de la cavalcada amb facilitat i mirar-ho des de la distància o anar a espais propers de la ciutat com el parc de Cal Badia o la Plaça del Sant Crist.

A més, a la zona tranquil·la hi haurà un responsable informador per garantir que les condicions esmentades es compleixen i informar de les condicions de l’espai.

tornar_radioIgualada