icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La ciutat d’Igualada acull, aquest dissabte, la VI Trobada de cotxes clàssics

La ciutat d’Igualada acollirà la VI Trobada de cotxes clàssics. Igualada Comerç i la comissió de Sant Cristòfol s’encarregaran d’organitzar, una nova edició de la trobada de cotxes clàssics a la ciutat d’Igualada. L’esdeveniment serà el dissabte 17 de juliol i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Com cada edició la trobada s’emmarca en les festes de Sant Cristòfol.

Les normes de participació són que els vehicles participants tinguin més de 25 anys d’antiguitat i que tinguin ITV en regla i assegurança.

A partir de les 9 del matí la Rambla d’Igualada acollirà l’arribada i exposició dels vehicles participants, que seran rebuts per l’organització per validar la seva participació. Fins a les 11.00 h. es donarà l’oportunitat d’esmorzar en els diferents establiments d’Igualada. A les 11.00 h. es donarà la sortida als participants i inscrits a la trobada i que ho desitgin per fer una ruta per la comarca.

La inscripció és gratuïta i s’anima als participants a esmorzar i dinar als establiments d’Igualada per donar suport a la restauració.

tornar_radioIgualada