icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La ciutat d’Igualada viu avui la nit més màgica de l’any amb la Cavalcada de Reis

Gairebé un miler de patges desfilaran pels carrers de la ciutat aquest vespre acompanyant a Melcior, Gaspar i Baltasar. A més, es llençaran entre 5 i 6 tones de caramels i està previst que els patges reparteixin uns 2.200 regals entre els nens i nenes d’Igualada.

La cavalcada de Reis d’Igualada començarà a 2/4 de 6 de la tarda al Passeig Verdaguer, davant de l’antic hospital, on els tres reis seran rebuts per les autoritats polítiques.

Acte seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran el seu recorregut pels carrers del centre de la ciutat. Es preveu una assistència similar a la dels darrers anys, i en aquest sentit s’ha preparat un dispositiu, amb policia i seguretat privada, per garantir la seguretat dels assistents.

Pel que fa a la candidatura de la Festa de Reis com a Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO, des de la Comissió expliquen que “el procés es troba en una fase d’Stand By a l’espera de novetats per part del Ministeri de Cultura”.

La Cavalcada de Reis d’Igualada es pot seguir via streaming a www.igualada.cat o a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

tornar_radioIgualada