icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La ciutat encara la recta final de les obres de la Teneria, el Centre Cívic Nord i el nou pavelló esportiu. #Igualada

La climatologia del darrer any ha condicionat el calendari d’execució de les obres que dotaran la ciutat de dos nous equipaments municipals, a més de la reforma integral de la Teneria. Les tres intervencions suposen una inversió de 9 milions d’euros, i en els casos de la teneria i el centre cívic suposen, també, una reordenació urbanística de l’entorn.

La Teneria

El tinent d’alcalde d’urbanisme, en funcions, Jordi Pont, apunta que abans de l’estiu estarà l’obra enllestida. Malgrat tot, quedarà tota l’adequació de l’edifici, i a partir de la tardor començarà el trasllat de l’arxiu de Cal Maco per configurar el nou espai de l’Arxiu Històric Comarcal.

Centre Cívic Nord

L’obra també està molt avançada. L’edifici, el que seria la carcassa, està finalitzat. Ara queda vestiment exterior, i dotar l’interior de l’equipament necessari per fer-hi activitats. Jordi Pont apunta que no serà fins la primavera del 2020 quan s’iniciarà l’activitat regular en aquest centre.

Pavelló Poliesportiu

L’estructura d’aquest nou equipament esportiu ja està finalitzada. El tinent d’alcalde d’urbanisme en funcions apunta que aquest mes de juny es farà l’entrega de l’obra. A partir d’aquí quedarà dotar el pavelló d’elements tant necessaris com els complements dels vestidors, porteries o cistelles de bàsquet.

tornar_radioIgualada