icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Coll@nada recupera per aquesta Festa Major d’Igualada el lema “Construint alternatives populars”

L’associació juvenil ha donat el tret de sortida a les seves propostes alternatives per la Festa Major d’enguany, amb la presentació aquest diumenge a la tarda, al Foment, d’una revista que commemora els 20 anys de vida de l’entitat. A més, per commemorar aquesta efemèride, La Coll@nada ha volgut recuperar també el lema “Construint alternatives populars”, que es pot veure al cartell de la festa d’enguany.

El cartell, que ha estat confeccionat per la Mariona Casares i el Jul, agrupa també diversos elements característics d’aquests 20 anys de Festa Major de La Coll@nada com ara: els barrets del cercanit o la síndria.

La Festa Major 2023 de La Coll@nada, que s’allargarà fins al dilluns 28 d’agost, consta d’una trentena d’activitats, que es realitzaran majoritàriament a la plaça Pius XII i al Museu de la Pell, tot i que n’hi haurà algunes d’itinerants. Entre les diferents propostes destaquen activitats que repeteixen d’altres anys, com l’Operació cigró o els Jocs Bèsties, i d’altres més noves com un Torneig de Botifarra. La programació de nit inclourà els concerts dels grups Kame Band, Tropical Galaxia, Xillona i Figa Flawas, així com diversos punxadiscos.

tornar_radioIgualada