icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Coll@nada renuncia als 10.000€ de subvenció de l’Ajuntament d’#Igualada i fa el pas cap a l’autogestió

L’associació juvenil ha anunciant que, després de debatre-ho i consensuar-ho en assemblea, aquest any han decidit renunciar a la subvenció que rebien de l’Ajuntament per organitzar activitats de la Festa Major i realitzaran totes les seves propostes de manera autogestionada. Des de la Coll@nada expliquen que al 2017 ja van desvincular-se de les Barraques obrint el Territori Festiu i ara volen anar més enllà i fer el pas definitiu cap a l’autogestió.

De moment, per gestionar la Festa Major d’aquest any duran a terme diferents fórmules de finançament com marxandatge, sopars, venda de samarretes i la proposta més innovadora que serà un “Sorteig per l’autogestió” amb números a 2€, que permetran optar a regals de tota mena. Per tal de fer aquest pas cap a l’autogestió des de la Coll@nada demanen la implicació de la gent per poder fer front aquest nou repte.

Des de l’entitat es mostren crítics amb les polítiques de l’Ajuntament d’Igualada i asseguren que no volen una ciutat de rotondes, supermercats, turisme d’Airbnb i que posa per davant el postureig a les necessitats reals dels ciutadans.

 

tornar_radioIgualada