icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Conca d’Òdena es prepara per commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI amb una dotzena d’activitats

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena ha presentat l’agenda d’actes per commemorar el 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que comprèn dotze activitats sota el lema “transforma la mirada”.

Els actes, que se celebraran des d’ara i fins a principis del mes de juliol, tenen com a objectiu reivindicar i reconèixer tant la diversitat en l’orientació afectiva i sexual com la identitat de gènere. Destaquen la formació en igualtat de gènere i LGTBI per a professionals del lleure a Igualada; un cine-fòrum i la celebració de la PRIDE a Montbui; un sopar de carmanyola i cinema LGTBIQ+ a la fresca a La Pobla de Claramunt; la pintada d’un mural a Òdena i la festa Orgull Anoia a Igualada. A més, es farà una penjada de la bandera LGTBI als balcons dels ajuntaments i en espais visibles de la Mancomunitat, i s’instal·larà una taula amb bibliografia temàtica LGTBI a les biblioteques de la Conca d’Òdena. Des de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena s’anima a tota la ciutadania a participar de les diferents activitats.

L’Agenda d’actes del 28J, coordinada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, rep el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. L’agenda s’ha elaborat en col·laboració amb Orgull Anoia, Mont Jove, Haz Ruido, l’Espai Jove d’Òdena, el Cau Jove de La Pobla de Claramunt, les biblioteques d’Igualada, Montbui, Vilanova del Camí, Òdena i La Pobla de Claramunt i les àrees d’igualtat de gènere dels ajuntaments. Ja es pot consultar a la web www.micod.cat.

tornar_radioIgualada