icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Conca d’Òdena es situa amb una Rt (velocitat de contagi) de la pandemia per sota d’1, però les UCI’s de l’Hospital Universitari d’#Igualada están plenes amb 14 pacients crítics ingressats

Els indicadors als 4 municipis de la Conca d’Òdena van millorant amb el pas dels dies. En aquest inici de setmana el creixement de la pandèmia va a la baixa. A la ciutat d’Igualada, després de molts dies de creixement, torna a situar la Rt en 1. Per tant, el creixement a Igualada és linial, i ja no és exponencial. El risc de rebrot a Igualada és de 601 punts, i també va clarament a la baixa.

En una millor situació es troben Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena. En el cas de Vilanova la Rt es situa en 0.91 i amb un risc de rebrot de 672. Pel que fa Montbui, la Rt és de 0.5 i 393 punts de risc de rebrot. Finalment, Òdena, té una Rt de 0,85 i 375 punts de risc de rebrot.

El que més preocupa en aquests moments és l’alta ocupació de llits d’UCI de l’Hospital Universitari d’Igualada. Actualment hi ha 14 pacients a l’UCI que ho estan per COVID19. Les UCIs de l’Hospital Universitari d’Igualada presenten un alt índex d’ocupació des d’abans de Setmana Santa, i en aquest sentit la pressió assistencial no ha baixat. Pel que fa els pacients ingressats a planta per COVID19 actualment són 43.

tornar_radioIgualada