icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Conca d’Òdena suma 206 defuncions per coronavirus i 271 altes hospitalàries

La Conca d’Òdena acumula 206 morts per coronavirus, segons que ha publicat aquest dimecres Nació Digital. La informació del diari digital s’aplica sobre dades de les funeràries.

Nació Digital també explica que Salut Pública té registrades 115 defuncions i que s’han confirmat 745 casos positius, dels quals 14 estan estat greu. També informa que hi ha 162 professionals sanitaris entre la xifra total de persones contagiades. Finalment, s’apunta que des de l’inici de la pandèmia han rebut l’alta un total de 271 persones.

Per la seva part, el Departament de Salut ha fet públiques les dades d’aquest dimecres i ha informat que en les últimes hores s’han confirmat 1.396 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 31.043. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 3.148 persones. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 2.507 persones han estat ingressades de gravetat. Pel que fa al nombre total de positius arreu del país, 5.020 són professionals sanitaris. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 13.063 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

 

Informació sobre residències de gent gran

Amb dades tancades a 8 d’abril, i segons la informació que fan arribar els propis centres, hi ha 2.374 persones que viuen a residències de gent gran que tenen diagnòstic de coronavirus. Aquestes persones estan aïllades, estan sent tractades i la seva atenció segueix els protocols marcats pel Departament de Salut. A més, 737 residents estan hospitalitzats. Des del 15 de març, han mort per coronavirus 1.178 persones residents, segons han informat els mateixos centres. A Catalunya hi ha un total de 64.093 persones grans que viuen en places residencials públiques i privades.

Fins a aquesta data s’han confirmat també que són 282 les residències amb persones diagnosticades de coronavirus i 403 amb persones amb simptomatologia. El sistema català està format per 1.073 residències de gent gran. Pel que fa als i les professionals, 4.877 estan aïllats o tenen simptomatologia, d’un total de més de 75.000.

tornar_radioIgualada