icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La connexió d’Igualada amb la Ronda Sud, cada cop més a prop

Els treballs al barri del Rec continuen per tal de connectar aquesta zona de la ciutat amb la carretera que uneix Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí amb l’Eix Diagonal i l’Autovia A2. Des del passat mes de març la Ronda del Rec té un tram tallat al trànsit per la construcció d’una rotonda que connectarà aquesta via amb el centre d’Igualada, a través d’un pont de 26 metres. L’obra suposa una inversió de 13 milions d’euros per part de la Generalitat de Catalunya.

La nova rotonda comunicarà la Ronda Sud amb el carrer Misericòrdia. Actualment, aquest carrer del Rec, també està patint una remodelació passant del sentit únic al doble. De la mateixa manera, un cop superat el carrer de la Soledat, el carrer Cardenal Vives també s’està adaptant al doble sentit. D’aquesta manera s’aconseguirà un trànsit fluid des de la Ronda Sud fins el Passeig Verdaguer.

La Ronda del Rec podria tornar a obrir el pas de vehicles després de l’estiu, tot i que l’obra de connexió a la Ronda Sud encara durarà un any més.

 

tornar_radioIgualada