icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La consagració de la primavera del BCN City Ballet arriba a l’Ateneu, aquest diumenge 2 de maig

Diumenge 2 de maig, a les 7 de la tarda, el Teatre Municipal de l’Ateneu acollirà la representació de l’espectacle de dansa La consagració de la Primavera de la companyia BCN City Ballet. L’obra tancarà els actes organitzats a la ciutat en motiu del Dia Internacional de la Dansa. L’espectacle, apte per a tots els públics, està dividit en dues parts, amb diferents peces de diversos coreògrafs.

L’espectacle té un preu entre els 15 i els 18€ amb descomptes per a diversos col•lectius. Els joves fins als 25 anys poden comprar l’entrada a cinc euros. La venda d’entrades es farà la taquilla del Passatge Vives, els dijous d’11 a 13 h i de 18 a 20 h i una hora abans de cada espectacle, també al web teatremunicipalateneu.cat.

BCN City Ballet

La companyia es va crear l’any 2008 amb la finalitat d’ajudar a joves ballarins internacionals en la seva projecció professional. BCN City Ballet treballa amb diferents mestres i coreògrafs convivint i compartint les seves experiències, la cultura dels seus països i el seu talent, amb el desig de poder fer arribar la dansa al públic en general.

BCN City Ballet presenta un espectacle de dansa amb un llenguatge modern i jove destinat a un públic ampli. Sobre l’escenari tindrem noves creacions coreogràfiques amb unes altres ja existents que permeten als artistes expressar el seu talent, dirigits post coreògrafs de nom internacional com Ramón Oller, Richard D’Alton, Alba Zamora, Carlos Bonilla, Marco Sanches, entre altres. BCN City Ballet és un projecte que consisteix a acostar al ballarí a l’entorn professional, seguint tot el procés de treball mitjançant l’intercanvi cultural amb ballarins de tot el món i crear treballs amb coreògrafs i mestres internacionals. Durant els últims anys han actuat a Barcelona i diverses ciutats de Catalunya i l’estat espanyol a Itàlia i a Nova York.

tornar_radioIgualada