icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La cooperativa “La Torreta” construirà i gestionarà els 12 habitatges que es faran a l’antiga fàbrica Depunt d’Igualada

Aquesta cooperativa igualadina ha estat seleccionada per dur a terme el procés de construcció, finançament i posterior gestió dels 12 habitatges cooperatius que es construiran a l’antic edifici industrial Depunt, situat a l’Avinguda Balmes. El projecte preveu construir 12 pisos de protecció oficial que comptaran amb espais privats, situats a la 1a i 2a planta de l’edifici, i espais compartits, que s’ubicaran a la planta baixa. Una de les sòcies de la cooperativa “La Torreta”, Blanca Biosca, ha explicat que seran unitats efectives de convivència, on les persones que hi visquin podran compartir serveis.

L’Ajuntament d’Igualada i “La Torreta” han signat la cessió d’ús aquest espai per un període de 75 anys. En aquest sentit, l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, ha destacat que es tracta d’una iniciativa pionera a la comarca.

Pel que fa els terminis de construcció d’aquests 12 habitatges, segons una altra de les sòcies de la cooperativa “La Torreta”, Èlia Vives, les obres començaran al setembre del 2024 i l’objectiu és que els pisos estiguin acabats l’any 2026.

El projecte compta amb una subvenció de 600.000 euros dels fons europeus Next Generation.

tornar_radioIgualada