icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Copa de Nadal, una aposta divertida per aquestes festes

Aquest dilluns, diada de Sant Esteve, es durà a terme a la piscina del Molí Nou una nova edició de la Copa de Nadal de natació.

La tradicional competició arrencarà a les 12 del migdia i comptarà amb l’organització de les seccions de natació i waterpolo del club igualadí. Com és habitual, la prova consisteix en llançar-se a l’aigua a temperatura ambient i recórrer els 25 metres de què es composa la piscina.

L’Ajuntament d’Igualada i el Club Natació Igualada han presentat aquest dimecres la 84a edició de la Copa Nadal, que anirà acompanyada d’altres activitats esportives durant el matí de Sant Esteve al Molí Nou d’Igualada i el seu entorn. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Patricia Illa ha animat els igualadins a llençar-se a la piscina, com té previst fer ella amb el president del Club Natació Igualada David Ramis, i, sinó, a anar-hi a animar els nedadors i a gaudir de la resta d’activitats que oferirà la jornada. Illa també ha destacat l’excel·lent feina que està fent el club des de la base a totes les seccions, amb èxits destacats com que Igualada fos seu de la Copa d’Espanya.

Segons ha explicat David Ramis, un any més han treballat perquè tot el club participi en aquesta jornada festiva i esportiva. La secció d’excursionisme del Club Natació Igualada organitzarà la primera proposta del dia a les 9.30 h, una caminada popular oberta a tothom que es farà a l’entorn de la piscina del Molí Nou i que recorrerà 6-7 quilòmetres. Seguidament, la mateixa secció proposa una sortida per córrer, també oberta a tothom, amb un recorregut en què es pujarà i baixarà la falda de la Tossa, uns 10-11 quilòmetres. A les 11 h la secció de pilota basca, juntament amb el Club Natació Barcelona, farà una exhibició d’aquest esport a les pistes de frontenis del Moli Nou, també oberta al públic.

tornar_radioIgualada