icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Coral de Santa Maria d’Igualada participa a la festa patronal de la Soledat

A l’església de la Soledat es va celebrar, diumenge, la missa matinal en commemoració de la festa patronal. La cerimònia va ser presidida pel rector de la parròquia Mn. Josep Massana.

La Coral de Santa Maria es va encarregar dels cants, sota la direcció de Coni Torrents que també va tenir cura de l’acompanyament a l’orgue. La celebració va començar amb el cant d’entrada “Que en són de variades” de la Comissió Litúrgica de la C.E.T. Tot seguit es van pronunciar unes paraules de salutació i benvinguda a la feligresia. Referint-se a la Coral va dir «Avui ens acompanya gentilment la Coral de Santa Maria, amb la qual compartim moltes iniciatives de cant, col·laboració i bona convivència.»

El programa musical va continuar amb el cant penitencial del “Llibre vermell de Montserrat”. Desprès s’interpretaren el “Gloria” d’I. Segarra, “Salveu-nos Senyor per l’amor que ens teniu” de D. Cols —amb la salmista Rafi Pérez— i l’”Al·leluia”, tots dos de D. Cols. A l’ofertori “Honor i glòria” d’A. Martorell, seguit del “Sant” d’A. Taulé, el “Parenostre” (oficial), i l’”Anyell de Déu” d’A. Pérez Simó. A la comunió s’oferí “Les mans obertes” d’O. Verkruysse.

Abans d’acabar, mossèn Massana s’adreçà  a l’assemblea dient entre d’altres coses: «A la Coral, i a tots vosaltres, us agraïm de cor de poder retrobar-nos, fraternalment, en la festa patronal de la Mare de Déu de la Soledat.(…) Que Maria mare de Jesús i mare nostra, ens acompanyi sempre amb la seva sensibilitat, disponibilitat i amor maternal.»

El cant d’unes estrofes dels “Goigs a la Verge de la Soledat”, d’A. Malats i A. Casadesús, posaren punt final a la celebració religiosa.

 

tornar_radioIgualada