icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Coral Infantil els Verdums fa balanç del seu 50è aniversari després de tancar les celebracions amb el concert de Reis

El tradicional concert de Reis de la Coral Els Verdums va tancar els actes de celebració del mig segle de vida de la coral infantil. El passat 7 de gener el Teatre l’Ateneu es va omplir per veure el tradicional concert de Reis, que a la vegada servia per tancar els actes del cinquantenari. En aquest concert s’hi va representar la cantata per a cor, trio de corda i piano “El gran aniversari” del compositor igualadí Pol Requesens.

A la vegada, aquest 50è aniversari dels Verdums ha estat marcat per l’exposició  “50 anys d’Els Verdums. Mig segle de cants i rialles”, una mostra dels 50 anys d’història de la coral infantil Els Verdums d’Igualada. En aquesta mostra s’hi podien veure les fotografies que diferents cantaires i famílies de cantares dels darrers 50 anys van fer arribar a la coral. Al mateix temps també s’hi podien veure els cartells dels aniversaris de la Coral corresponents al 5è, 10è, 15è, 20è, 25è, 30è, 35è, 40è i 45è de Els Verdums.

 

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada