icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Coral Xalest celebra 45 anys amb un concert teatral i participatiu

La Coral Juvenil Xalest tanca el curs 2018-2019 amb un concert espectacular per posar fi a la celebració dels seus 45 anys. Serà aquest dissabte 22 a les vuit del vespre al Teatre Municipal l’Ateneu. La coral ha preparat un concert dividit en dues parts, ben diferents, però totes dues plenes d’energia i música.

Durant la primera part del concert la Xalest, amb la col·laboració del Cor Jove de l’Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí, interpretarà un medley del musical Els miserables. Totes les cançons aniran acompanyades de coreografies que han estat creades per la mateixa coral. Els miserables és un dels musicals més coneguts de la història i arriba a Igualada amb un esperit juvenil com mai s’havia interpretat. Tot plegat amb el talent musical característic de la Coral Juvenil Xalest.

La segona part del concert serà la culminació d’un projecte participatiu on han participat 100 persones entre cantaires i excantaires de la Xalest, ara que arriba als seus 45 anys d’història. El repertori que s’interpretarà constarà de cinc cançons que s’inscriuen en el romanticisme francès. Fauré, Franck o Saint Saens són alguns dels compositors que trepitjaran l’Ateneu aquest diumenge.

La direcció del concert anirà a càrrec de Marga Mingote i al piano seurà el músic Eduard Saéz. El concert és en taquilla inversa, es paga a la sortida i, per tant, no hi ha venda d’entrades. El concert posarà punt i final als actes del 45è aniversari de la Coral Xalest que, de ben segur, cantarà molts anys més.

tornar_radioIgualada