icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El partit de futbol de la Marató de TV3 es disputarà el març a les Comes enmig d’un gran acte de cloenda

Tot estava a punt perquè aquest esdeveniment es dugués a terme el 20 de desembre a les Comes. És una de les atraccions de la Marató, però tal com va explicar ael responsable de Televisió de Catalunya Xavi Torres, “la Covid ens ha tornat a fer la guitza”. Torres va anunciar que hi havien posat tot l’entusiasme perquè aquest enfrontament tan memorable es disputés al camp municipal tenint present tot el que va succeir a la Conca d’Òdena el passat mes de març en la primera onada de la Covid-19. Malgrat tot, va expressar que des de l’ens televisiu estaven molt satisfets de la implicació que havia tingut la capital de l’Anoia i va deixar clar que “tant les instal·lacions com la predisposició del Club Futbol Igualada com de l’Ajuntament són magnífiques”.

El responsable de TV3 va insistir en què no se suspèn el partit sinó que s’ajorna i va remarcar que “trobarem la manera, esperem que sigui cap al mes de març que és quan es tanca la recaptació, per no només jugar el partit sinó per fer un gran acte de tancament de la 29a edició de la Marató de TV3, dedicada a la Covid-19”. De tota manera, Xavi Torres va explicar que Televisió de Catalunya serà present a Igualada durant la Marató: “Laura Rosel i Eloi Vila en seran els presentadors des de la ciutat durant aquesta diada”.

 

Samarretes commemoratives

Per la seva part el president del CF Igualada, Francesc Jorba, va explicar que quan van fer la trobada per organitzar aquest enfrontament, els van encarregar que es confeccionessin unes samarretes exclusives per al partit dels famosos. D’aquesta manera se’n va fer una en què predomina “el blau del club, que simbolitza Igualada” i una altra de negra que “ho fa per homenatjar les persones que ens han deixat, però que també ens han de donar esperança que aquest malson s’acabarà aviat. És el nostre gra de sorra en favor de la ciutat”. Aquestes samarretes s’han post a la venda, a les oficines del club, al mateix camp de futbol de les Comes, i els ingressos que es recaptin aniran a parar a la Marató de TV3. A més, estan estudiant distribuir-les en altres indrets de la ciutat, així com del Bages i el Berguedà.

Finalment, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va recordar que la ciutat va passar per uns moments molt complexos dels que fins i tot “algú diu que des de la Guerra Civil no s’havia produït un impacte tan gran com el que va succeir a partir del 12 de març. Mai no oblidarem que l’Hospital d’Igualada va ser l’epicentre d’un episodi terrible on per desgràcia ens van deixar moltes persones”. Amb tot, també va posar èmfasi en l’esperança que va suposar tot plegat i que va servir perquè es veiés “l’exemple de lluita i superació que va demostrar Igualada i en què els ciutadans van complir de manera exemplar durant el confinament”.

Quant al partit de futbol del famosos, Castells va assegurar que per a molts “el que més agrada de tota la Marató és precisament aquest enfrontament. I és per això que Igualada s’hi abocarà”.

A banda del partit dels famosos de TV3, també hi ha el compromís perquè  el FC Barcelona disputi un partit benèfic contra el CF Igualada.

 

tornar_radioIgualada