icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

La crònica d’una nova jornada dels Jocs Esportius Escolars de l’Anoia

El dissabte 24 d’abril al matí es va es va celebrar el Campionat Comarcal d’Atletisme en categoria alevina i jornada puntuable per al Campionat de Polisportiu. L’esdeveniment es va dur a terme a l’Estadi Atlètic d’Igualada. Esportistes de tota la comarca es van donar cita per tal de competir en totes les proves proposades.

Els equips guanyadors en el 4×100 van ser els següents: femenins: primer i segon l’Escola de l’Ateneu i tercer l’Escola Garcia Lorca. El relleu masculí el va guanyar l’Escola de l’Ateneu, en segon lloc l’Escola Garcia Lorca i en tercer lloc l’Escola Garcia Fossas. El relleu mixt el va guanyar el quartet format per en Joao De Pietra (G.Lorca), Íngrid Díaz-Guerra (G.Fossas), Aina Vila i Àlex Guillén (D.Martí).

En categoria femenina: La Queralt Trias de l’Ateneu Igualadí va quedar primera en 60mll i 60mt i tercera en llargada. L’Íngrid Díaz-Guerra de l’Escola Ateneu va quedar segona en 60mll i llargada i primera en alçada. La Tina Badia de l’Ateneu va quedar tercera en els 60mll i segona en els 60mt. L’Urgell Tudela de l’Ateneu va quedar tercera als 60mll i tercera en alçada. L’Aina Vila de l’Escola Dolors Martí va quedar segona en alçada i primera en pes. La Irene Sánchez de l’Ateneu va quedar primera en llargada i segona en pes. L’Aina Campa de l’Ateneu va quedar tercera en pes.

En categoria masculina: l’Àlex Guillén de l’Escola Dolors Martí va aconseguir la medalla d’or en les proves de 60mll, 60mt, alçada i llargada. En Saül Gámez de l’Escola Garcia Lorca va aconseguir la medalla de plata en els 60mll. En Genís Borràs de l’Escola Garcia Fossas va quedar tercer en els 60mll, segon en els 60mt i segon en el salt de llargada. En Gabriel Vilaseca de l’Escola Garcia Fossas va quedar tercer en els 60mt. En Medir Alzúria de l’Institut Escola Castell d’Òdena va aconseguir la segona posició en alçada i la primera en pes. En Xavi Trenado d’Òdena va quedar tercer en llargada. En el pes, segon va quedar l’Àlex Vitoria de l’Escola Garcia Lorca i en tercera posició en Jofre Compte de l’Ateneu.

Tots els resultats i classificacions les podreu trobar aquí i també les fotografies.

El dissabte 24 d’abril a la tarda es va celebrar la segona jornada de control de Natació a la piscina de Les Comes d’Igualada. Després de les dues jornades, s’elabora un rànquing del qual s’extreuen els vuit primers classificats de cada categoria, gènere i estil per tal de disputar la Final Comarcal. Els centres educatius participants van ser:  Escola Dolors Martí, Escola Ateneu, Escola Garcia Fossas, Escola Pia, Escola Mowgli, Institut Escola Castell d’Òdena i Escola Ramon Castelltort. Els resultats finals d’aquestes jornades les podreu trobar aquí. La Final Comarcal de Natació se celebrarà el proper dissabte 22 de maig.

Durant tot el dissabte es va celebrar la 2a jornada del 3r Torneig Intercomarcal d’Escacs en línia en la qual participen esportistes de fins a 13 Consells Esportius. Un torneig obert a totes les edats. Podeu consultar els resultats parcial i classificacions aquí. Les inscripcions segueixen obertes per a la tercera i quarta jornada.

Volem destacar la participació de les noies prebenjamines del Patinatge Artístic Igualada HC en el Campionat Intercomarcal celebrat a Taradell. Les noies tenien moltes ganes de tornar-se a posar els patins i ensenyar els seus exercicis a la pista. Tot va anar sobre rodes. Tots els resultats els podreu trobar aquí.

Per altra banda, va finalitzar la primera jornada del Comarcal de Gimnàstica Rítmica. Aquesta jornada es va celebrar en format virtual i es va aprofitar les horaris d’entrenament de cada entitat per a enregistrar els vídeos dels exercicis de les gimnastes. Ha estat tot un èxit aquesta jornada ja que les participants tenien moltes ganes de lluir i ensenyar a tothom els exercicis treballats durant tot aquest temps. En breu es publicaran els videos. Les entitats participants han estat les següents: CE Montbui, CG Ballerina, CG Òdena, Igualada CG Aula i CR Manresa.

Tenim activitats esportives amb les inscripcions obertes. El 9 de maig se celebrarà el Cros Escolar Parc Les Comes d’Igualada que forma part del circuit comarcal de cros escolar. Les inscripcions aquí.

El diumenge 16 de maig se celebrarà el Campionat Comarcal de Curses d’Orientació al Parc Puigcornet d’Igualada. Tota la informació i les inscripcions les trobareu aquí.

tornar_radioIgualada