icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

La CUP Igualada demana la implicació dels igualadins per canviar la ciutat

La formació ha estrenat imatge de campanya i vídeo fent una crida oberta a prendre partit per canviar Igualada. D’una banda, la imatge de campanya, obra de l’il·lustrador igualadí Xavier Mula, combina alguns dels valors de la formació -com la defensa dels drets socials, del territori i dels Països Catalans, l’ecologisme, la participació o la cohesió social- amb diversos espais emblemàtics de la ciutat, com el Rec, l’Escorxador o Cal Font.

D’altra banda, la CUP Igualada ha fet públic també un nou vídeo a youtube, on aplega un centenar de persones, que donen suport a la llista de la CUP de cara a les eleccions municipals, encapçalada per Albert Mateu, Eva Pedraza, Carles Costa, Alba Ortínez i Paka Cañete. Amb el lema “Prendre partit és lluita quotidiana. Amb tots els ingredients, reinventem Igualada”, el vídeo recull imatges de diferents espais i diverses reivindicacions a la ciutat, com l’educació i la sanitat públiques i de qualitat, la lluita contra els desnonaments o un espai públic viu i cohesionador.

D’altra banda destacar també que l’assemblea local presentarà el programa electoral de les municipals la setmana vinent i el 15 de maig al vespre, al Museu Comarcal, farà l’acte central de campanya amb la intervenció del diputat de la CUP Quim Arrufat.

tornar_radioIgualada