La Cursa de l’Esquiador 2019 torna a fer vibrar els participants en una exitosa edició a Igualada

Daniel Baraldés i Mercedes Arcos van ser els guanyadors en Trail de la Cursa de l’Esquiador que es va disputar a Igualada. Per la seva part, Roger Ferrer i Noemí Moreno es van imposar en la categoria de bicicleta de muntanya.

La Cursa de l’Esquiador arribava a la 31a edició i s’hi van inscriure 870 participants. En categoria trail, Daniel Baraldés va arribar a la meta amb un temps d’1 hora 26 minuts i 44 segons per cobrir una distància de 18 quilòmetres i un desnivell positiu de 700 metres. Mercedes Arcos, per la seva part, va fer una marca de 1 hora 39 minuts i 25 segons. En bicicleta de muntanya, Roger Ferrer va acabar la cursa amb un registre de 1 hora 38 minuts i 10 segons en una distància de 34 quilòmetres i un desnivell positiu de 840 metres. En categoria femenina, Noemí Moreno va arribar a la meta amb un temps de dues hores 3 minuts i 13 segons.

A la cursa de l’Esquiador també es va disputar la caminada popular, de 16 quilòmetres, que no tenia caràcter competitiu.