icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Cursa del Gall Dindi de Capellades torna aquest Nadal en la 41a edició

41ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 31è Memorial Jaume Solé Quintana

La prova nadalenca es disputarà a partir de les 10.30 h, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 metres. Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes a tots els atletes que hi vulguin participar. Això sí, cal fer-les per anticipat, al www.aemdekp.com fins el dissabte 24 de desembre al migdia i estan limitades a 400 participants. Cal tenir present que no es faran inscripcions presencials, el mateix dia de la cursa. La recollida de dorsals, es durà a terme partir de les 9,15 h., al poliesportiu de Capellades.

Abans de la cursa gran, novament es durà a terme la cursa prèvia oberta a les categories prebenjamins, benjamins i alevins, tant masculins com femenins (de 6 a 11 anys), sobre un recorregut de 1.000 metres i que tindrà la sortida a les 10,15 h.

L’organització de la prova corre a càrrec de l’àrea d’Esports de Ajuntament de Capellades, amb la col·laboració de l’AEMdeKP, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d’Anoia.

Aquest any, en el cas que hi hagi aigua suficient, es faran novament les proves de natació corresponents a la 32a Travessa a la Bassa capelladina, a les 12 h. Les inscripcions es faran presencialment, el mateix dia.

El repartiment de premis de la cursa atlètica es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa. El de la travessa a la Bassa, després de les proves de natació. Com és habitual hi haurà els tradicionals galls dindi, pollastres de pagès i obsequis per a les diferents categories.

tornar_radioIgualada