icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Diputació farà transitables les lleres dels rius Llobregat, Anoia i Cardener amb les Vies Blaves

Es tracta d’un projecte pioner al Sud d’Europa, que neix com un instrument prioritari per a la dinamització turística de les comarques de Barcelona. Al llarg dels rius es faran actuacions per a millorar el recorregut, recuperar camins històrics i fer accessibles a la ciutadania espais naturals fins ara desconeguts o descuidats. Les Vies Blaves, que seran 3 –Llobregat, Cardener i Anoia– passaran per 65 municipis i se’n beneficiaran més de 5 milions de persones.

Segons el vicepresident segon de la Diputació, Marc Castells, «és un projecte de Mancomunitat: anirà més enllà d’aquest mandat. Nosaltres tenim la satisfacció d’engegar-lo, però és de gran abast. Descobrirem paisatges nous i increïbles”, ha reblat.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el vicepresident segon de la Diputació, Marc Castells, han presentat aquest dilluns el projecte de les Vies Blaves, per recuperar la llera del riu Llobregat i els seus principals afluents, l’Anoia i el Cardener.

Viesblaves2

tornar_radioIgualada