icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La doctora anoienca en Biomedicina Sandra Segura-Bayona farà el 18 de juny una trobada en línia per parlar de l’ADN i el codi genòmic

La xerrada es durà a terme a les 19 h i té l’objectiu d’apropar el camp de la recerca a la societat, a banda de reconèixer el seu valor i entendre punts comuns. Sandra Segura-Bayona és una reconeguda investigadora que ha treballat en prestigiosos centres de recerca als Països Baixos, Catalunya i el Regne Unit. Des de fa 10 anys es dedica a investigar els mecanismes de manteniment del nostre codi més antic i preuat, com és l’ADN.

El directe es transmetrà des de Londres a través de Youtube Live, i la biotecnóloga de la Llacuna farà una introducció general adreçada a tots els públics al voltant de la recerca bàsica. Una de les intencions de la xerrada és la de promoure l’interès, la participació i la presència de les dones joves en el món de la recerca acadèmica. Amb exemples de la seva experiència particular, Sandra  Segura-Bayona explicarà com canvis en l’ADN poden deixar petjada en processos de malalties com el càncer. la trobada l’organitza TIC Anoia.

Podeu trobar l’enllaç de la xerrada, aquí

 

tornar_radioIgualada