icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La doctora en física Neus Domingo parlarà de nanociència al Dimarts Disruptius

La doctora en física Neus Domingo Marimón serà la propera convidada del Dimarts Disruptius, que organitza l’Ateneu Igualadí i Disseny=Igualada i que es durà a terme aquest dimarts, 16 de juny.

Neus Domingo és una ponent de km 0, que desenvolupa recerca a nivell internacional en nanotecnologia i ciència de materials. Investigadora de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia, és uma gran divulgadora i professora de la Universitat de Barcelona. Actualment dirigeix el laboratori de Microscòpies de Forces Atòmiques de l’ICN2 on fa recerca en ciència de superfícies i tot tipus de nanomaterials. A més, ofereix conferències arreu del món i participa en diversos comitès i projectes de recerca, tant nacionals com internacionals.

Gràcies a l’evolució de la nanotecnologia, els nanomaterials i nanodispositius, els investigadors aspiren a crear nous paradigmes per treure’n el màxim de profit. Segons que explica la ponent, aquests processos permeten “imaginar un mon més sostenible, amb noves fonts d’energia i xarxes de comunicació més extenses que permetin  dissenyar dispositius per augmentar la qualitat de vida·. Fa més de 60 anys, Richard Feynman ja va anticipar que “en el fons (de la matèria) hi ha espai de sobres”.

La cita serà el proper 16 de juny a les 20 h al pati de l’Ateneu Igualadí. Es pot trobar més informació al web dimartsdiruptius.cat.

 

 

tornar_radioIgualada