icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La façana de l’Ajuntament d’Igualada es va il•luminar de color verd, aquest dissabte, per conscienciar sobre l’abús i maltractament a les persones grans

Entre els objectius d’aquest dia mundial, celebrat el dia 15 de juny, es troben incrementar la consciència pública internacional sobre la violència i l’abús contra les persones grans, a més de promoure la investigació i la formació sobre aquesta qüestió.

La setmana passada es va llegir el manifest des del saló de sessions de l’Ajuntament d’Igualada a càrrec de membres de l’Associació de la Gent Gran d’Igualada. El manifest deixava molt clar que hi havia diferents tipus de maltractament a la gent gran, i que aquests afectaven en molts casos a dones, per ser dones, i a la vegada persones grans. És per això que el manifest també demana a les administracions que en prenguin consciència i que posin les eines per lluitar contra aquesta xacra.

Al mateix temps, el passat dijous dia 13 de juny es va fer la caminada amb el lema ‘Vida plena amb drets’, dins les caminades saludables organitzades per la regidoria de Salut. A tots els participants se’ls va donar un braçalet i fulletons informatius amb consells per prevenir el maltractament.

tornar_radioIgualada