La falta de competició condemna el Monbus CB Igualada a una derrota a la pista del líder Valls

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Valls per 7 punts de diferència (82 a 75) i ara és 3r a la classificació de la Lliga EBA.

L’equip igualadí portava prop d’un mes sense competir i es va notar en diferents fases del partit. Al primer quart, els igualadins sempre van anar per darrere el marcador i a l’inici del segon període, el conjunt de la capital de l’Anoia perdia de 5 punts. Tot i així, en aquest segon quart l’Igualada va estar molt més encertat i a la mitja part guanyava de 3 (40 a 43). A la represa, el partit es va mostrar molt emocionant malgrat que el marcador parcial va ser favorable al Valls per 6 punts. A l’últim quart, l’enfrontament va tenir diferents alternances al marcador, que feien preveure que l’equip podria acabar enduent-se la victòria. Tot i així, als últims instants els jugadors del Valls van estar més encertats i l’Igualada va acabar perdent pel 82 a 75 final.

El pròxim partit del Club Bàsquet Igualada serà el 30 de gener a les Comes contra l’Artés.