La falta d’encert condemna el Monbus CB Igualada a la derrota contra el Martinenc

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd contra el Martinenc per 15 punts de diferència (61 a 76) en un partit marcat per la falta d’encert.

El partit es va viure amb poca anotació durant la primera part. Al final del primer període, els igualadins guanyaven de 2 (14 a 12). Al segon quart, els barcelonins van donar la volta al marcador i l’Igualada es va situar 10 punts per sota al descans (24 a 34). A la represa, el Martinenc va sortir molt fort i va agafar un avantatge de 26 punts als primers minuts. Al final del tercer període els igualadins van reduir diferències i es van situar 18 a sota. Al darrer període, l’equip de la capital de l’Anoia va intentar la remuntada però no ho va aconseguir i van acabar perdent pel 61 a 76 final (15 punts de deferència). El conjunt igualadí es manté 2n a classificació de la Lliga EBA, amb una victòria de diferència del tercer classificat, el Martinenc.

El proper partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el 12 de gener a la pista de l’Andorra B.