La falta d’encert torna a condemnar el CF Igualada a una nova derrota, davant el Santfeliuenc

El Club Futbol Igualada perd a les Comes contra el Santfeliuenc per 1 a 2, en un partit en què van tornar a perdonar davant de porta.

Els blaus van sortir molt concentrats i assetjant la porteria rival. Ara bé, a l’últim minut de la primera part el Santfeliuenc va marcar el 0 a 1. A la represa, els igualadins van sortir igual de verticals, amb la intenció d’empatar ràpidament.  Però no tan sols no ho aconseguien sinó que, a la sortida d’un corner, l’equip del Baix Llobregat va marcar el 0 a 2. Quan faltava un quart d’hora per acabar, Adrián Gimeno va marcar l’1 a 2. Era un gol que donava esperances per encarar el tram final. Als últims minuts l’equip igualadí va seguir insistint, però el resultat no es va moure més i els blaus van tornar a perdre malgrat les grans ocasions de gol. Quan falten 3 jornades per acabar la primera fase, els igualadins segueixen 3rs per la cua a la classificació de Tercera Divisió.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del líder, l’Europa.