icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

La Federació Catalana de Patinatge dona les competicions per acabades i deixa a l’Igualada FHCP a les portes de l’OK Lliga femenina i el Capellades HC de l’OK Lliga Plata

La Federació Catalana de Patinatge ha donat la temporada 2019-20 per acabada, de manera que l’Igualada Femení Hoquei Club Patins pujaria a l’OK Lliga i el Capellades masculí ho faria a l’OK Lliga Plata. Ara només falta que des de la Federació Espanyola els donin el vistiplau perquè es facin efectius aquests ascensos.

La Federació Catalana ha tancat la temporada i ho ha fet sense que no baixi ningú, però sí amb els equips que poden pujar de categoria. En aquest sentit, des de l’organisme català han decidit que s’eliminin els play-offs i que les lligues acabin tal com estaven a la meitat de la segona fase regular. En aquells moments, l’Igualada Femení era el segon classificat, per darrere del Voltregà B que no pot pujar perquè és un filial. Per la seva part, el Capellades HC ha fet una temporada espectacular i gairebé sempre ha liderat la classificació de Nacional Catalana masculina. Va muntar un equip per fer història i des de l’inici ja es va veure que era el principal candidat per aconseguir l’ascens. Qui també pujarà de categoria serà el Montbui, que deixarà la Segona Catalana per recalar a Primera i d’aquesta manera tancar una gran temporada. Quan es va aturar la competició, l’equip anoienc ocupava el 4 lloc a la classificació. Ara bé, la federació ha decidit que les lligues s’aturin des del final de la primera volta i en aquells moments, el Montbui era primer del grup, a un punt del segon, el que li dona l’ascens de categoria.

La resta de representants de la comarca de l’Anoia quedaran la mateix lloc on estaven. Ara només falta saber quan començarà la temporada vinent i, sobretot, quants equips hi haurà a cada categoria i per tant quants partits s’hauran de jugar.

tornar_radioIgualada