icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Federació del PSC-Anoia ja té a punt la campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14-F

Serà una campanya diferent on els mitjans telemàtics seran el centre de l’acció dels socialistes de la comarca. S’han activat canals de Whatsapps a cada municipi per rebre el dia a dia de la campanya, també s’estan fent rondes de trucades diàries a tota la comarca, es faran actes telemàtics per municipis en format de videoconferència i les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, serviran també per fer arribar tota la informació.

El candidat del PSC-Anoia al Parlament, Jordi Riba, explica que “Salvador Illa és el president que Catalunya necessita. El PSC no només oferim un bon candidat sinó que oferim un president de la Generalitat per passar pàgina i fer que torni la Catalunya ben governada. Una Catalunya que lluiti amb eficàcia contra la pandèmia, que tingui un projecte de recuperació econòmica clar i aposti pel retrobament entre el conjunt de ciutadans i ciutadanes del país. La Catalunya símbol de progrés i no de procés i retrocés”.

El PSC-Anoia recorda que tots els Ajuntaments de la comarca han activat els mecanismes necessaris per garantir que anar a votar presencialment és segur, tot complint els protocols marcats pel govern de la Generalitat. Tot i això, per qui vulgui votar per correu, el PSC també ha creat un telèfon d’informació per resoldre dubtes: 900 525 546.

Als actes telemàtics, l’igualadí Jordi Riba que ocupa el número 19 de la llista per Barcelona, estarà acompanyat dels altres candidats comarcals que també formen part de la llista del PSC al Parlament com són l’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte, la regidora d’Òdena i consellera comarcal Sandra Fernández i el membre de les Joventuts David Oliva de Masquefa. Tots ells seran entrevistats, també, amb vídeos a les xarxes del PSC-Anoia per a conèixer els candidats. Amb l’eslògan “Fem-ho” el PSC vol portar el canvi a Catalunya amb Salvador Illa de president.

tornar_radioIgualada