icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Festhi es queixa que l’Ajuntament els ha “vetat l’engalanament dels barris de la Festa Major”

La Federació del Seguici Tradicional Històric d’Igualada (Festhi) es queixa que l’Ajuntament els ha vetat l’engalanament de Festa Major.

Segons que han manifestat des de l’entitat, el veto els ha arribat perquè només s’hi havien adherit dos barris, el del Sant Crist i el Poble Sec. En aquest sentit, des de la Festhi estan molestos perquè consideren que aquest és un projecte obert a tota la ciutat. A més, han explicat que aquesta iniciativa no representa cap despesa per a ningú tal com explica el responsable de la junta Martí Claret.

Claret també s’ha expressat en el sentit que l’engalanament dels carrers no es pot deixar en un calaix. Considera que suposa una gran activitat per a Igualada i que lluitaran perquè tard o d’hora es pugui dur a terme.

Un altre dels aspectes que han apuntat els responsables és que des de l’Ajuntament no els van atorgar la subvenció que segons la Festhi els havien emparaulat. Tot plegat havia de servir per sufragar els 35 nous vestits del Ball de Sant Miquel i els dels diables. La Festhi va argumentar que havien demanat 2.500 €i només en van rebre 400 €. A més, asseguren que els pertocava una subvenció extra de 500 € pel fet de tractar-se d’un aniversari especial, atès que enguany compleixen 10 anys d’existència.

Des la Festhi asseguren que malgrat tot tindran uns grans actes de festa major.

 

tornar_radioIgualada