icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Festhi, la Collanada i altres entitats culturals de la ciutat es sumen al manifest “Sense nosaltres” i acusen al govern de girar-los l’esquena

Aquest dilluns la FESTHI, la Federació del Seguici Tradicional Històric d’Igualada, la Collanada i d’altres entitats culturals de la ciutat van llegir el manifest on denuncien, diuen,  “la pèssima gestió del govern municipal de la Festa Major, el desinterès cap a la festa i sobretot envers aquelles entitats que li donen vida”.

Les entitats signants consideren que el govern municipal els gira l’esquena, i en un escenari on el marc legal és molt complex per la pandèmia, només fan que posar pals a les rodes. Una altra denúncia que han posat sobre la taula és la manca d’espais per poder fer activitats, i la poca predisposició de departament de cultura a cedir-los.

A la vegada, la Festhi i la Collanada considera el procés participatiu de la capitalitat de la cultura catalana 2022 com uns jocs de la fam per a les entitats. Les entitats signants del document “Sense nosaltres” han anunciat que hi haurà noves accions reivindicatives en els propers dies.

FOTO: La Collanada

ÀUDIO del manifest

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada