icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La fira Automercat finalitza amb més de 70 cotxes venuts, i Fira d’Igualada anuncia que l’edició de l’any que ve repetirà lloc i dates

Més de 300 vehicles d’ocasió i quilòmetre zero han ocupat les més de 7.000 metres quadrats de superfície firal a la zona de l’avinguda dels Països Catalans i avinguda Europa, al barri de les Comes. El president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich, ha confirmat a ràdio Igualada que s’ha superat la xifra de 70 cotxes venuts al llarg del cap de setmana. A l’espera de poder fer una valoració més al detall de la fira, Senserrich valora molt positivament l’edició d’aquest any de l’Automercat. Segons Senserrich, el bon funcionament de la fira els porta a anunciar que l’any que ve l’Automercat tindrà continuïtat a la zona de les Comes, i a la vegada ha confirmat que les dates seran el cap de setmana després de la festivitat de l’1 de maig. Per tant, l’any que ve hi haurà Automercat el 4 i el 5 de maig de 2024.

Des de Fira d’Igualada es valora molt positivament la ubicació de la fira per el seu entorn, i pels serveis de restauració que hi ha a la zona. Al mateix temps, la climatologia ha estat favorable per atraure molts visitants. La pluja, especialment benvinguda en aquesta època, ha fet acte de presència en els darrers instants de l’Automercat.

tornar_radioIgualada