icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Flama del Canigó, els correfocs i la revetlla popular protagonitzaran la celebració de Sant Joan a Igualada

La ciutat es prepara per viure la nit del 23 de juny amb tot un seguit d’actes festius i tradicionals, que començaran a les 8 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament, amb l’arribada de la Flama del Canigó. Tot seguit s’iniciarà el correfoc petit  i, a les 9 del vespre, s’encetarà la revetlla, organitzada pel Casal Popular d’Igualada, el Foment, amb els “Foguerons per sopar” i concert.

El tret de sortida a la festa de Sant Joan a la ciutat el donarà com és tradicional l’arribada de la flama del Canigó a Igualada, que aquest any celebra el seu 40è aniversari. Un dels representants de l’Associació Flama del Canigó d’Igualada. Un cop finalitzi aquest acte, al voltant de les 9 del vespre, començarà el Correfoc petit, i a les 12 de la nit sortirà el correfoc gran. Tots dos faran el recorregut habitual pels carrers del centre de la ciutat.

Pel que fa la revetlla popular del Foment s’encetarà a les 9 del vespre. Tothom es podrà fer el sopar al mig de la rambla en uns  foguerons. Per participar, però, cal reservar plaça al correu casalpopularigd@gmail.com. Després de sopar hi haurà música amb el grup de versions Insershow fins a les 4 de la matinada.

Per últim, destacar que el cartell de la festa de Sant Joan d’aquest any és obra de la igualadina Sílvia Guillén i té com a protagonistes la Víbria i els colors fluorescents.

tornar_radioIgualada