icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Fundació d’Esclerosi Múltiple organitza aquest diumenge una jornada per l’esclerosi al Circuit de Montmeló

Aquesta jornada inclourà diferents propostes per a tota la família, com ara, inflables, tallers, foodtrucks, i curses atlètiques, de patins i bicicletes. Des de l’Associació Esclerosi Múltiple de l’Anoia s’organitza un autobús gratuït per qui vulgui assistir aquesta iniciativa, que apadrina el pilot Dani Pedrosa. Avui, a les deu de la nit, finalitza el termini per inscriure’s. Els interessats o poden fer a través de la pàgina web de la Fundació d’Esclerosi Múltiple, www.moute.fem.es.

El donatiu per les inscripcions des de la web és de 12€, per als majors de 12 anys. Cal que, un cop inscrits es comuniqui a la Fundació d’Esclerosi Múltiple a la comarca, aemanoia@gmail.com o al telèfon 609 109 777, per tal d’organitzar les places de l’autobús.

‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa 100% solidària. Tots els fons recaptats es destinen al servei d’atenció domiciliària de la Fundació. Aquest és un projecte clau per atendre les persones amb aquesta malaltia que no poden assistir als serveis de rehabilitació i reben atenció a casa.

 

 

 

tornar_radioIgualada