icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Fundació Sanitària Sant Josep d’#Igualada revisarà la seva normativa per garantir la no discriminació del seu personal per raons religioses

Davant els fets ocorreguts el passat 13 de gener amb una estudiant en pràctiques que va ser expulsada de la Fundació Sanitària Sant Josep perquè duia hijab, el centre ha decidit revisar la seva normativa respecte a l’ús de signes visibles de convicció política, esportiva, religiosa o filosòfica i adaptar-la a la nova legislació. D’aquesta manera volen garantir la no discriminació i la defensa i protecció dels drets i les llibertats fonamentals.

Fins al moment, la normativa del centre explicava que “amb l’objectiu de promoure el règim de neutralitat i uniformitat, amb la relació amb els pacients, el personal haurà d’evitar l’ús de signes visibles de qualsevol convicció política, esportiva, religiosa o filosòfica en el lloc de treball”. Segons el comunicat de la Fundació Sanitària Sant Josep, així es va informar a l’estudiant i conjuntament amb el Campus Universitari Igualada-UdL es va prendre la decisió de derivar a l’estudiant a un altre centre on estigués permès l’ús del hijab.

tornar_radioIgualada