icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Fura dels Baus porta a #Igualada, els dies 10 i 11 de juliol, el macroespetacle benèfic “Nova Normalitat”

Un muntatge que vol retre homenatge a totes les persones que duen a terme tasques relacionades amb la salut. La recaptació d’aquest espectacle de la Fura dels Baus es destinarà a una línia d’estudi de l’estat emocional del personal de l’Hospital d’Igualada i de la ciutadania de la Conca d’Òdena arran de la pandèmia. La “Nova Normalitat” es representarà els dies 10 i 11 de juliol, a 2/4 de 9, al costat de l’Hospital d’Igualada, i es farà amb la col·laboració de diverses entitats culturals de la capital de l’Anoia.

El representant de la Fura del Baus, Carlus Padrissa, ha destacat, que el confinament que es va patir a la zona “va ser el far, el senyal que ens havíem d’agafar el tema seriosament”, i ha explicat que la seva companyia sempre ha tingut un vessant social que va fer sorgir la idea de fer un espectacle als hospitals. El tret de sortida serà els dies 3 i 4 de juliol, amb les representacions que ja estan previstes al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. I després d’Igualada, la gira continuarà a Galícia, Cantàbria i altres llocs de l’Estat espanyol. La Fura dels Baus copsa la Nova Normalitat com un crit unànime per tal tothom remi en la mateixa direcció.

Per la seva part el gerent de l’Hospital d’Igualada, Ferran Garcia, ha explicat que el donatiu que la Fura del Baus té previst fer amb els beneficis de la recaptació de l’espectacle es destinaran a una línia d’estudi de l’estat psíquic i emocional dels treballadors de l’Hospital. Segons Garcia, paral·lelament s’ha iniciat una altra línia de treball per estudiar l’impacte que el COVID-19 ha tingut en la població de la Conca d’Òdena.

L’espectacle “Nova Normalitat”, comptarà amb la participació dels Moixiganguers d’Igualada. El president dels morats, Oriol Solà, ha parlat en representació de la colla i de la resta d’entitats locals que s’ha ofert per col·laborar amb l’organització i l’escenificació d’aquest muntatge. Solà ha destacat que “per a nosaltres és un honor col·laborar amb la Fura i, més encara, fer-ho per donar suport al món sanitari i a tot el personal que ha treballat en aquest moment tan complicat”.

Finalment, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha animat la ciutadania de la Conca a gaudir d’aquest espectacle benèfic.

Les entrades per assistir el 10 i 11 de juliol a l’espectacle de La Fura dels Baus, a Igualada, es poden comprar a la web www.lafura.com, a uns preus de 25 i 30 euros.

tornar_radioIgualada