icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Generalitat promourà que l’Hospital d’#Igualada sigui universitari el 2020

El Departament de Salut, conjuntament amb la Secretaria d’Universitats i Recerca, promourà que l’Hospital General d’Igualada sigui universitari durant el primer trimestre del 2020. Aquesta acreditació permetrà que el centre hospitalari pugui acollir en pràctiques estudiants de graus sanitaris de la Universitat de Lleida, començant per Infermeria i Fisioteràpia.

Està previst que el Departament de Salut, la Universitat de Lleida i el Consorci Sanitari de l’Anoia firmin el conveni que ho farà possible. La consellera de Salut, Alba Vergés, remarca que amb aquesta iniciativa, que s’emmarca en un dels compromisos del Fòrum de Diàleg Professional, “s’aconsegueix fidelitzar professionals a Igualada” ja que es formaran en aquest centre i això els permetrà “conèixer com es treballa en un hospital comarcal”.

Actualment, l’Hospital General d’Igualada, centre de referència per la comarca de l’Anoia, dona servei a una població de més de 112.000 habitants. La consellera també destaca que Salut ha estat treballant perquè “el màxim de proves es puguin quedar a l’Anoia i els ciutadans no s’hagin de desplaçar”.

tornar_radioIgualada