icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Green Run, la Cursa del barri del Sant Crist d’Igualada, torna aquest diumenge en la 28a edició

La prova començarà a les 10 del matí i consta de tres categories: la cursa dels 10 quilòmetres, la dels 5 quilòmetres i la caminada popular. Aquesta, però, no té caràcter competitiu. Totes tres discorreran pràcticament per camins de terra entre Igualada i Vilanova del Camí excepte a la sortida i l’arribada que serà sobre asfalt. La Green Run s’iniciarà a l’anella verda a l’alçada de l’Institut Badia i Margarit i finalitzarà al carrer Josep Galtés.

La 28a Cursa Green Run de 5 i 10 Km. i la 8a Caminada del Barri del St. Crist són obertes a tots els atletes que hi vulguin prendre part, amb les categories habituals que van de la 1M i 8F, fins a la 7M i 14F, amb uns drets d’inscripció de 8€. per als 5 Km. i la Caminada, i de 10 €. Les inscripcions es podran efectuar el mateix dia de la cursa al lloc de sortida, des de 2 hores abans de la mateixa, si no s’ha arribat als 150 participants globals. La Caminada no és competitiva. El lliurament de dorsals i samarreta al·legòrica es farà diumenge al matí a la secretaria de la cursa, al local de l’Associació al Barri del Sant Crist, des de 2 hores abans de la sortida. Hi haurà servei de guarda roba.

Tots els participants disposaran de xip d’un sol ús. El recorregut consta d’un 3% d’asfalt i un 97% sobre terra, com els anys anteriors.  La prova tindrà la sortida a l’inici de l’Anella Verda – Institut Badia i Margarit – i l’arribada al c/ Josep Galtés. L’organització serà a càrrec de l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb el suport dels Ajuntaments d’Igualada i Vilanova del Camí, i de l’Institut Badia i Margarit, i la col·laboració de Marathon Esports, Super Mas, Jornet, Fruites Lluis i Carme, Instal·lacions Erma, Xarcuteria Ibáñez, Rostisseria Marsal i Assegurances Junyent.

Els participants que tinguin llicència federativa, cal que ho facin constar al fer la seva inscripció. L’organització té contractada una assegurança personal d’accidents i RC per als participants.

Pel que fa als premis, pel primer/primera de la general dels 5 i 10 Km. hi haurà cistella de queviures gentilesa de Fruites Lluis i Carme. Pel segon/segona de la general:  lot de vins gentilesa de l’Associació de Veïns, i pel tercer/tercera de la general, obsequi d’Esports Principat.  Tindran obsequi els tres primers/primeres classificats de cada categoria. Tindran premi especial el primer/primera igualadí dels 10 Km., un obsequi de Rostisseria Marsal, i també seran premiats el 1er/1ª del Barri en els 5 Km., amb una espatlla gentilesa de Xarcuteria Ibáñez.  Tindran Trofeu el/la participants de més edat de les curses. Els atletes que tinguin premi a la general, no el tindran a la seva categoria.

Tots els atletes participants, obtindran a l’arribada un avituallament gentilesa de Super Mas i un tiquet per a la botifarrada.

Foto arxiu: Josep Rovira

                                                                                  

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada