icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La guerra a Ucraïna centra la primera xerrada del cicle En[raona] que es farà dijous a Igualada

El cicle de diàlegs En[raona], organitzat per la demarcació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, neix amb la voluntat de crear un espai de trobada, diàleg i pensament al voltant de temes o persones d’actualitat, tant a nivell local com internacional.

En la primera conversa del cicle es parlarà al voltant de la guerra a Ucraïna i les seves conseqüències i tindrà la participació d’Enric Morist, coordinador de Creu Roja a Catalunya i de la periodista de Catalunya Ràdio, Cèlia Cernadas, que seran entrevistats pel periodista de Ràdio Igualada, Xavier Dàvila. Des de Kyiv, la periodista igualadina Carla Verdés, enviada especial de Catalunya Ràdio, aportarà, també, la seva visió sobre el terreny. La xerrada tindrà lloc el dijous 5 de maig, a les 19h, al Centre Cívic Nord d’Igualada.

Amb l’estrena d’aquest cicle, el Col·legi de Periodistes vol consolidar la seva presència a l’Anoia i posar en valor els professionals de la comunicació que té aquest territori. Per això, les xerrades estaran conduïdes sempre per professionals de la comarca. D’entrada es preveu que el cicle tingui una periodicitat trimestal.

tornar_radioIgualada