icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Hispano Igualadina posa en marxa dues noves parades al barri de Sesoliveres

Les noves parades habilitades a Sant Jaume Sesoliveres tenen per objectiu facilitar l’accés dels residents dels barris de Ponent a les línies de transport interurbà que arriben fins a les localitats de Jorba i Santa Coloma. La seva posada en marxa implica la connexió directa d’aquesta zona amb el centre d’Igualada mitjançant aquestes dues línies interurbanes, que fins el passat mes de febrer creuaven per l’exterior d’aquesta àrea residencial. En total, Monbus-Hispano Igualadina ha habilitat, a diari, tretze freqüències en cada sentit, tant del servei amb Jorba-Calaf com del de Santa Coloma.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha assegurat que amb l’entrada en funcionament d’aquestes parades es dóna resposta a una reivindicació històrica dels veïns de la zona. Precisament, un dels membres de l’Associació de Veïns del barri, Ramon Tort, ha valorat també positivament que els autobusos de la Hispano tinguin parades en aquesta zona de la ciutat.

Aquesta iniciativa se suma a la recent entrada en funcionament també d’una nova parada per al recorregut de la línia bus Exprés entre Igualada i Barcelona, a tocar dels pisos “Punto Blanco”.

tornar_radioIgualada