icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La igualadina Àngels Chacón es presenta a les primàries del PDeCAT per encapçalar una candidatura a les properes eleccions i diu a TV3 que “Marc Castells seria un excel•lent company de viatge”

Aquest dimecres comença el procés de primàries al PDeCAT per buscar el seu candidat o candidata a la presidència de la Generalitat de cara les properes eleccions del mes de febrer. La igualadina Àngels Chacón, ha anunciat que es presentarà a les primàries per ser escollida pels militants com a candidata de la formació En declaracions a TV3, Chacón ha dit que “l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, seria un excel·lent company de viatge, com també ho seria l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona”. Segons Chacón “es tracta de gent molt vàlida, que ja ha portat la gestió dels seus ajuntaments en moments molt complicats, i ho han fet des del coneixement del territori”.

Pel que fa la seva sortida del govern com a consellera d’empresa, ha volgut destacar que la potestat de posar i treure consellers és del President de la Generalitat, i per tant, diu “cal assumir-ho”. Chacón ha matisat, però, que “he d’admetre que una setmana abans de la meva destitució se’m va preguntar on era políticament”. Chacón explica que “per coherència segueixo al PDeCAT, i no tinc cap motiu, des del 2016 que hi milito, per deixar la formació”.

tornar_radioIgualada