icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada – La igualadina Carolina Telechea torna al Congrés dels Diputats de Madrid

La número 3 de la candidatura d’ERC per la circumscripció de Barcelona al Congrés dels Diputats de Madrid ha obtingut, de nou, l’escó a la cambra baixa. D’aquesta manera, la igualadina Carolina Telechea torna a repetir la seva representativitat al Congrés dels Diputats. ERC suma 8 diputats a la província de Barcelona, i això situa, de nou, Telechea al Congrés dels Diputats.

Per la seva part, l’igualadí Carles Cuerva, número 12 a les llistes del PSC per la província de Barcelona, malgrat els bons resultats dels socialistes, no ha pogut obtenir representació. Cuerva ocupava un número, a la circumscripció de Barcelona, que feia complicada la seva presència a Madrid. El PSC ha obtingut 9 diputats a Barcelona, i per tant, l’igualadí, es queda a tres de tenir representativitat. 

Per altra banda, Laura Borràs, cap de llista de Junts per Catalunya i “igualadina d’adopció” a l’estar casada amb un igualadí, també serà present al Congrés dels Diputats de Madrid després d’encapçalar la candidatura de JxC d’aquestes eleccions generals a la província de Barcelona.

tornar_radioIgualada