icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La igualadina Georgina Gabarró de la UEC Anoia s’imposa a la Buff Epic Trail, i es situa líder de la Copa Catalana de Curses de Muntanya

La cursa, que ha aplegat gairebé 1.000 corredors i corredores, s’ha disputat a Barruera, aquest passat diumenge, a la Vall de Boí, en el marc del Buff Mountain Festival que també acull els Campionats del Món de Skyrunning.                                        

Georgina Gabarró (UEC Anoia), ha deixat d’entrada que un grup de cinc i sis corredores s’escapés, però quan ha arribat la pujada forta fins al Port de la Gelada ha agafat el comandament i ja no ha afluixat malgrat patir un parell de torçades de turmell. Gabarró, que ja havia guanyat a la Cames de Ferro, suma de nou 100 punts els quals, afegits a una segona posició, la situen líder de la general de la Copa per davant de Rosa Navarro, que ha estat quarta. La guanyadora de la Trencacims i la Cameta Coixa no ha pogut davant l’empenta de la revelació de la temporada, Anna Guirado, que com a La Cameta Coixa s’ha fet amb la segona posició en 3h29’00’’. La regular Cèlia Balcells ha tancat el pòdium entrant a només 22 segons i ha aconseguit el primer podi de la temporada a la Copa Catalana.

Per altra banda, tres atletes del C.A. Igualada Petromiralles, van participar dissabte en aquesta prova. Antonio Martínez era 110è general i 17è en Veterans masc. amb 3h. 42m. 48seg., mentre Francisco Llamas era 119è general i 18è Veterà masc., amb 3h. 44 m. 56 seg. i Carles Riba era 215è general amb 4h. 07m. 54seg., entre un total de 999 corredors classificats.

FOTO + INFO : FEEC

tornar_radioIgualada