La igualadina Laura Orgué, 2a classificada a Zegama Aizkorri la seva primera marató de muntanya

L’atleta igualadina Laura Orgué va acabar en segona posició a la Marató de Zegama-Aizorri, la primera cursa de llarga distància en què participa.

Orgué ha canviat el quilòmetre vertical per la marató i ho ha fet d’una manera impressionant. A la cursa guipuscoana, la corredora d’Igualada va liderar una bona part de la prova que constava de 42 quilòmetres de distància amb més de 5 mil metres de desnivell acumulat. Laura Orgué es va situar al capdavant als primers quilòmetres aprofitant la seva experiència al quilòmetre vertical. En el moment en què el recorregut va ser més pla, l’atleta de la capital de l’Anoia va veure com les perseguidores li retallaven distàncies. Tot i així, va seguir competint amb una gran ambició fins arribar a la meta en una impressionant segona posició. Laura Orgué va fer un temps de 4 hores 45 minuts i 46 segons i va acabar per darrere de la sueca Ida Nilsson que va ser la campiona.

En aquesta marató també hi va prendre part l’atleta montbuienca Sheila Avilés que va acabar en una meritòria 5a posició amb un registre de 4 hores 53 minuts i 45 segons.